Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (2.70 secunde)
Pentru organizarea celor doua spectacole de sarbatori, autoritatile din Banie au cheltuit de la buget suma de 152.006 lei Cu ocazia sarbatorilor de iarna, craiovenii au avut parte, pe langa iluminatul festiv, si de doua spectacole, ambele oferite de municipalitate si platite din bugetul local cu 152.006 lei.
Mesajul secret transmis de Băsescu in Parlament (Autor: ... Anuntul privind cresterea salariilor pana la 1 iunie ar fi fost o capcana intinsa Opozitiei, cred altii, mergand pe ideea ca USL va remarca ilegalitatea oferirii de cadouri in pragul alegerilor.
"Politrucii zilei sau zece tehnici prin care actuala putere arata inca odata ca are numai obiective electorale si nici o preocupare de a imbunatati traiul de zi cu zi al romanilor" In aceasta perioada de protest parlamentar am avut zeci de intalniri cetatenesti, unde am discutat problemele oamenilor si parerea acestora despre reprezentantii actualei puteri politice.
Greata de Placinta sau greata de PNL ? ... Ma scarbeste cand se miorlaie cu voce dura, ceea ce este, oricum, o performanta, cand se ratoieste la jurnalisti si cand da cadouri electoratului pe care il exploateaza in lohn.
Se pare ca ala a terminat ‘Levantul" si acum are chef de lecturi mai substantiale.
Deputatul Ionut Vulpescu, a condamnat, intr-o declaratia politica, incercarea lui Emil Boc de a instrumentaliza regionalizarea.
Chinezu’, mosieru si pipita Meritata clipa de glorie a lui Ponta Sa le luam in ordine.
Vanzarile prin comert electronic au crescut in 2004 cu aproximativ 50% fata de anul trecut, desi pentru multi dintre noi achizitiile on-line reprezinta inca o necunoscuta. Astfel, tot mai multi utilizatori de Internet apeleaza la acest tip de comert pentru ca nu necesita deplasarea pentru cumpararea produsului mult dorit.
Calatoriile in strainatate au devenit o practica tot mai des intalnita in randul celor care dispun de o suma mare de bani pe care doresc sa o cheltuie pe lucruri personale sau pe cadouri pentru cei dragi.
O data pe an, de 8 martie, comerciantii s-au intrecut in a le face fericite pe reprezentantele sexului frumos, adresandu-le oferte dintre cele mai tentante, constand in reduceri substantiale de preturi atat la produsele cosmetice cat si la produsele casnice si de larg consum.
Ieri a fost o zi importanta atat pe plan religios, cat si in Parlament, unde alesii botezati cu numele Sfantului Nicolae au fost felicitati si cadorisiti atat de prieteni, cat si de rivali.
Capacitatea administrativa a Romaniei de absorbtie a fondurilor postaderare nu se situeaza inca la un nivel suficient, existand serioase slabiciuni care trebuie rezolvate pana la aderare, se arata intr-un studiu realizat de Institutul European din Romania (IER).
Persoanele care vor sa-si construiasca o casa contractand un credit imobiliar pot primi din partea statului un cadou de pana la 20.000 de euro. Legea vine in intampinarea firmelor de constructii si a craiovenilor care prefera locuintele noi. ... 114/1996, prin care se incearca stimularea constructiei de locuinte.
Odata cu venirea frigului, sosesc si sarbatorile de iarna si, ca in fiecare an, atmosfera de dinaintea acestora este una agitata si plina de cheltuieli.
Chiar daca nu se pot costuma de Sarbatori in Mos Craciun, bancile vin si ele cu cadouri si facilitati sub forma dobanzilor mai mici la credite si lansarea unor noi produse bancare.
Cu mai putin de o saptamana inainte de Craciun, sezonul cumparaturilor este in toi. Dupa ce ies de la serviciu, craiovenii isi fac drum mai intai prin magazine atat pentru a testa piata, cat si pentru a-si achizitiona cele necesare pentru Sarbatorile de iarna.
In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Mangalia pe anul 2006, George Cojocaru, presedintele Romexpo, a primit, din partea consilierilor, titlul de cetatean de onoare al orasului.
Ca si anul trecut, in apropierea Anului Nou, programul magazinelor este putin diferit fata de restul anului, mai ales ca acestea se confrunta cu o crestere a cererii de produse. Pentru a veni in intampinarea craiovenilor, marile magazine s-au deschis inca de marti dimineata.
In ultimii ani, slujbele din domeniul vanzarilor sunt din ce in ce mai cautate de tineri, fie ei studenti sau proaspat absolventi. Dintre acestea face parte si aceea de merchandiser, adica acea persoana care se ocupa de imaginea produselor in magazin.
ROMTELECOM, compania care a detinut ani de zile monopolul pe piata telefoniei fixe, vrea sa se schimbe la fata. Noul boss al operatorului român de telefonie, Yorgos Ioannidis, anunta modificari substantiale ale strategiei prin care ROMTELECOM intentioneaza sa-si recâstige clientii.
google-analytics.com